Sineu vol ser un poble amigable amb el ciclisme, i signa un conveni amb la gestora de ‘Cycling friendly’

L’Ajuntament de Sineu ha signat un conveni de col·laboració amb Ciclismo Mallorca S.L. mitjançant el qual es vol donar un millor format i més presència a les rutes cicloturistes del municipi. El conveni va ser signat el passat 18 de maig per Miquel Gelabert, batle de Sineu, i Matias Ximelis, gerent de Ciclismo Mallorca, una empresa dedicada a l’assessorament en temes esportius.

Sineu també s’ha adherit a Cycling Friendly, present inicialment només a Mallorca, però que des de fa un temps s’ha anat estenent a tot el territori estatal.

Voltadora

Amb una tradició ciclista molt arrelada, Sineu compta amb la voltadora Francesc Alomar Florit, lloc de pas de molts cicloturistes durant els mesos de bon temps, i lloc d’entrenament quan els dies s’escurcen. El consistori utilitzarà una subvenció de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, per fer-hi un pas soterrat que la farà més segura i l’homologarà per realitzar certes competicions fins ara no oficials.

Turisme de bicicleta

Segons una nota de premsa enviada per l’Ajuntament, aquest té previst millorar la senyalització per a ciclistes, i incorporar una senyalística específica per a aquest col·lectiu. Així mateix, pretén impulsar la iniciativa privada, ja siguin els bars o allotjaments, perquè ofereixin serveis complementaris i d’interès per als ciclistes.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: