El Pla de Mallorca es decidirà en la contra rellotge de Maria de la Salut

Disputades tres etapes del Pla de Mallorca, el proper diumenge dia 10 es disputa la contra rellotge de 4,6 quilòmetres a Maria de la Salut. Aquesta serà l’etapa decisiva, ja que aquestes tres etapes no han marcat diferències significatives entre els primers classificats. On està més oberta la classificació és en el Pla Petit, ja que entre els 43 primers classificats només hi ha 11 segons de diferència.

Pel que fa als ciclistes de l’A.C. Sineu, al Pla Petit i pel que fa a la classificació general, hi ha tres corredors: José Porcel (8è), Toni Sales (11è) i Jaume Camps (52è). Al Pla Gran només puntua per a la classificació general, Llorenç Ferriol, que en l’etapa d’ahir va arribar dins el pilot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: