Alumnes de Sineu, Manacor i Eivissa fan pràctiques d’FP a Alemanya

L’IES Isidor Macabich (Eivissa), l’IES Manacor i l’IES Sineu participen aquest curs del projecte en consorci entre la Conselleria d’educació i un grup d’IES i centres concertats de les Illes Balears.

El projecte es denomina ERASMUS + FP Projecte EuroFP Balears III (2017-1-ES01-KA102-037681). Tres alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes microinformàtics i un alumne del cicle formatiu de grau mitjà d’Electromecànica de vehicles automòbils participen en aquesta experiència prelaboral. Per als centres educatius en general, i per als alumnes en particular, aquestes pràctiques suposen un gran repte. La zona d’Eutin, al Nord d’Alemanya, té un sistema molt potent de formació professional i les empreses tenen una relació estreta amb els centres formatius per tal de disposar de treballadors qualificats.

Abans de la seva partida cap a Alemanya varen rebre la visita del tutor encarregat dels alumnes en pràctiques provinents de Mallorca, Jens Hanke, que els va poder explicar de primera mà en què consistiria la seva estada allà, així com consells i indicacions útils per als alumnes.

Aquests quatre alumnes realitzen la seva estada formativa del 13 de maig al 16 de juny, i duran a terme tasques relacionades amb els continguts dels respectius cicles formatius cursats. Els alumnes varen partir amb el professor Miquel Gadea que els va acompanyar durant els primers quatre dies.

IES Sineu Alemanya.png

Alumnes i tutors en el centre formatiu d’Alemanya (foto cedida per IES Sineu)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: