Acaba el Pla de Mallorca amb sorpresa al Pla Gran

Ahir, Diumenge, es va disputar la 5a i darrera etapa del Pla de Mallorca 2018 a Ariany. El més destacat és l’enfonsament del fins ara líder del Pla Gran, Sebastià Vila (Bicimetrics), en benefici del seu company d’equip, Francisco J. Salmeron. Sebastià Vila havia estat líder del Pla Gran des de la 1a etapa de Muro.

LLorenç Ferriol (A.C. Sineu) va fer una bona etapa ja que va formar part de l’escapada bona del dia, on no hi havia el líder, i va arribar en la 26a posició. En el darrer quilòmetre el grup capdavanter es va desfer. El mallot groc va arribar a 2’12” del guanyador de l’etapa.

Xema Estela també va disputar aquesta etapa i va entrar a meta amb el grup del mallot groc. Llorenç Ferriol ha acabat en el lloc 18è de la classificació general, dels només 38 corredors que han puntuat per a la general.

En el Pla Petit, en canvi, no hi va haver cap sorpresa i el líder, Jaume Mas, va mantenir el mallot groc. Pel que fa als corredors de l’A.C. Sineu, Jaume Camps va entrar en el lloc 13è de l’etapa. José Porcel ha acabat el 7è de la general, Toni Sales el 26è i Jaume Camps el 44è. En el Pla Petit, la general ha estat conformada per 70 corredors.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: