La pre-Mucada més gran. Eleccions i combregament!

Per a dia 14 de juliol, en dissabte, la Muchal Foundation té prevista una jornada ben intensiva. La “pre-Mucada” més festosa que es recorda en aquests quinze anys. Per a entrar en olivetes, a migdia, devers les 12.30 h Much i Muca conviden tot el poble a la Primera Comunió del seu Muquet. Consultades fonts de l’organizació, no se sap ben bé si rebrà la primera comunió o beurà la primera cervesa, però la qüestió és reunir tots els mucaires entorn al Muquet, ja tot un minotauret, per a celebrar la seva entrada a l’etapa d’adolescent. Es demana rigor en el vestuari, tothom mudat a l’antiga.

Primera Comunió Muquet

Cartell de convidada a la Primera Comunió, en què surt lo Much de Reig el dia que va combregar.

Havent dinat i estirat un poc les cames, devers les 18 h, els majors de 16 anys nats o residents a Sineu estan convocats a les Eleccions Muquicipals 2018. Aquesta segona contesa electoral de la història mucal, confrontarà les dues candidatures conformades per les colles d’en Llorenç Ferriol Picornell i na Neus Ribot, i d’en Joan Antoni Campaner i na Xisca Oliver Botera. Hi haurà cervesa i música amb els grups Perduts, Descalaixats i DJ Llonguet. Durant la jornada electoral es posaran a la venda les noves camisetes per a la XV Mucada.
Eleccions Muquicipals 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: