Acte municipalista a Sineu contra la Llei “Montoro”

finançament

Demà, diumenge, a les 20,00 h al Claustre de l’Ajuntament hi haurà un acte públic d’àmbit comarcal enmarcat en la campanya que una dotzena d’entitats duen a terme “per un bon finançament” per a les Illes Balears. En aquest cas, el que es demana és la derogació de la Llei 27/2013 del 27 de desembre de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local, coneguda popularment com “Llei Montoro”.

Recordem que el mes d’abril, l’executiva de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) va signar un manifest on, entre d’altres acords, instaven al Govern de l’Estat a derogar la “Llei Montoro”. Des de la FELIB manifesten que, a la pràctica, aquesta llei ha suposat el segrest dels estalvis dels ciutadans, ha limitat les competències locals i ha intervingut l’autonomia dels ajuntaments.

L’acte comptarà amb la intervenció de glosadors de Mallorca i amb els parlaments de Miquel Rosselló en representació de les entitats que promouen la campanya “per un bon finançament”, i del batle de Sineu, Miquel Gelabert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: