Comença la lliga de Preferent de futbol

Aquest cap de setmana comença la temporada 2018-2019 de la categoria de Preferent, on el C.E. Sineu hi jugarà per quart any consecutiu. Una lliga de 20 equips amb les novetats dels tres equips que han baixat de Tercera Divisió (Petra, Serverense i Collerense A) i dels dos equips que han pujat de 1a Regional (Son Sardina A i Cala Millor).

Campanya de socis

La directiva pretén fer uns 200 socis (carnet de soci de 30,00 €) per a aquesta temporada. Enguany, Cormotor, el concessionari oficial d’Opel, participa en aquesta campanya, que fa ofertes especials només per al socis.

20180823_120721

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: