Aquest dimecres serà el darrer de’n Tomeu de Son Marron

Aquesta imatge ja no es repetirà cada dimecres a Sineu. De fet, aquest dimecres dia 29 d’agost serà el darrer. Tomeu Torres, conegut com a Tomeu de Son Marron, deixarà de venir amb la truja i els porcellets els dies de mercat. Segons ha explicat a Díngola, la renúncia ve motivada pel fet que en Tomeu no ha pogut allargar l’acord amb la propietat de la finca dels Morers on tenia l’explotació de porcs. Així les coses, comenta que no li queda altra remei que partir i es traslladarà a una altra tanca, però més petita. Les dimensions més reduïdes d’aquesta altra finca no li permetran engreixar tantes truges com fins ara i, per tant, no tendrà tants de porcells per dur a mostrar al dimecres sineuer. Concretament, afegeix que s’haurà de conformar amb 15 truges quan fins ara en tenia 50. Així i tot, aquest ramader tan estimat en l’àmbit pagès de la nostra contrada, assegura que seguirà acudint a fires, com la del Dijous Bo, la de Muro, o la de Son Carrió.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: