El nou rector de Sineu farà avui la primera missa

El nou rector de la Parròquia de Santa Maria de Sineu, l’asturià Juan José Llamedo, celebrarà, anit a les 19.30 h, la seva primera missa com a rector del temple sineuer. Relleva en Guillem Feliu, que n’ha estat rector els darrers quatre anys. En la seva presa de possessió, de les parròquies de Sant Feliu de Llubí i de Santa Maria de Sineu, presidirà Francesc Vicens, vicari episcopal per al territori de l’arxiprestat de Lluc-Raiguer, Nord, Llevant, Migjorn i el Pla, i serà l’encarregat de fer lectura del nomenament fet el passat 29 de juny pel bisbe Sebastià Taltavull.

Llamedo davant l'església parroquial de Sineu

Llamedo davant l’església parroquial de Sineu

Nascut a Lieres el 1964, Llamedo, va ser ordenat el 1993 a València quan era frare dominic. Essent frare residí a Mallorca, a Manacor, Cala Rajada i Capdepera. A València s’incardinà com a capellà diocesà, d’allà retornà a Astúries on ha estat els darrers vuit anys. Actualment és capellà diocesà vinculat a la Fraternitat Sacerdotal de Sant Domingo. Desenvoluparà la seva tasca a les dues parròquies i també exercirà de professor de teologia en el Seminari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: