Demà la justícia belga comunicarà a Valtònyc si l’extradita a Espanya

Demà el cantant Joan Miquel Arenas Valtònyc, coneixerà la resolució judicial del tribunal de Gant (Flandes), que ha de decidir si el lliura a Espanya, on és requerit per delictes de terrorisme, amenaces i injúries a la corona.

Recordem que el cantant sineuer-pobler es va presentar a la justícia belga el passat 6 de juliol, i aquesta el va deixar en llibertat. El passat 21 d’agost els jutges del país decidiren no extradir-lo a Espanya de manera automàtica. El passat 3 de setembre un jutge de Gant va citar la fiscalia i la defensa del jove (que exerceixen els advocats Paul i Simon Beckaert i Gonzalo Boye). Finalment demà 17 de setembre el jutge comunicarà la decisió.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: