Mira els vídeos i fotos dels ruixats d’avui, que han tornat provocar inundacions (fes clic)

Les pluges han deixat imatges espectaculars com aquesta (foto: Miquel Puiggròs, a les 20h)

Si aquí (fes clic) informàvem de la jornada de tempesta que va afectar Sineu despús-ahir (una jornada que va afectar principalment l’interior de Mallorca), avui encara amb més motiu ens caldrà fer-ho.

El passat 16 de setembre el mal temps va deixar uns 55 litres en dues tongades (37 litres en només una hora i mitja del migdia, com informàvem aquí), i va provocar nombroses inundacions en carrers i finques del municipi.

Avui, només dos dies després, la pluja ha deixat 53 litres en poc més d’una hora, i ha tornat provocar incidents en carrers, finques, vies ferroviàries i, també, a la sala (l’Ajuntament està pendent del permís de la Direcció Insular de Patrimoni per solucionar el tema de les inundacions del patí del claustre).

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet, fes clic) preveu que les pluges poden continuar els propers dies. És una situació normal del clima mallorquí. A finals de mes, l’anomenat estiuet de Sant Miquel ens toca donar una treva.

Tardor

Recordem que aquest cap de setmana entra la tardor oficialment. Tot i això, la calor dura més d’un mes més. No oblidem que els turistes estrangers visiten Mallorca pel ‘Sol i platja’ fins el 31 d’octubre, quan tanquen la majoria d’hotels.

Fotogalería 

Us oferim un seguit de fotos i vídeos recopilats per membres de Díngola (Macià Puiggròs, Miquel Puiggròs, Joan Josep Bonnín, Marta Bergas, Joan Vanrell, etc.).

Vídeos

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Xabier Egurrola Hormaetxea

    Bon reportatge fotogràfic. Enhorabona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: