Tot a punt a la voltadora per als “Toros de Gravel”

L’obra del pas soterrat de la voltadora ha complit el termini perquè demà es pugui rodar per ella en l’event esportiu internacional dels “Toros de Gravel”. Tot i que el pas soterrat encara no està acabat, la pista de la voltadora sí que està cimentada.

Com ja havíem informat, demà, la voltadora serà el marc d’aquest event esportiu novedós. Segons l’organització, s’espera una participació de més d’1 centenar de ciclistes que recorreran els 140 quilòmetres del recorregut per a l’illa. La sortida serà a partir de les 07,30 h i fins les 09,00, i s’espera que l’arribada, a la mateixa voltadora, sigui a les 17,00 h.

Després, hi ha previst tot un seguit d’actes: música, street food, dimonis i més…

Ahir i avui ja hi ha un grup d’uns 50 ciclistes que fan rutes per l’illa amb aquestes bicicletes que permeten anar per grava o terra. Aquests ciclistes acampen al recinte de la piscina, on també hi ha el punt d’atenció tècnica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: