Passada la tempesta, torna la calma i la rutina. A Sineu, continuen els donatius.

Passat el temporal de la setmana passada i el xoc inicial de les desgràcies, avui arriba dilluns, després d’un diumenge en què Mallorca tornava a estar en alerta per tempestes fortes. Encara passaran molts de dies, lamentablement, perquè en els pobles de la comarca de Llevant es pugui parlar de “normalitat” tot i que avui es reprenia l’activitat escolar i els negocis que no han quedat malmesos obriran després d’aquest pont.

A Sineu avui es tornava a veure l’arc de sant Martí (foto cedida per Diego Sáez de Vicuña) i la solidaritat dels sineuers continua a enviar ajuda al municipi de Sant Llorenç. Ahir els Dimonis de la Cova del Fossar anunciaren que donen 500 euros i dimecres, al contacontes de la Biblioteca, en què es representarà “Les cartes d’Hèrcules Poirot” en el Teleclub, a les 17 h, hi haurà taquilla inversa a favor del municipi afectat per les inundacions. L’Ajuntament de Sineu, per la seva banda, recorda que el material que la gent vol donar per a cobrir necessitats a Sant Llorenç, es recollirà a les oficines municipals.

Es recorda que les ajudes en forma de donatiu econòmic només s’han de fer pels canals oficials i que no hi ha recol·lectes individuals o comptes alternatius als que ha publicat l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: