L’IES Sineu connecta amb Europa

 

L’institut de Sineu segueix apostant per la internacionalització i la realització de projectes conjunts amb centres educatius de països europeus. L”IES Sineu durà a terme tres nous projectes ERASMUS+ auspiciats per la Unió Europea durant els cursos 2018-19 i 2019-20, a més dels iniciats el curs passat.

En aquest sentit l’institut ha participat a les “V Jornadas de formación inicial de asociación de intercambio escolar KA229” a Toledo. En representació de Balears hi assistiren representants dels Centres d’Educació Infantil i Primària: Es Puig (Lloseta), Melcior Rosselló i Simonet (Santa Maria), Son Canals (Palma), i Mestre Guillament (Santa Eugènia); i docents de centres de secundària: IES Algarb (Eivissa), Son Ferrer (Calvià), IES Marratxí, IES Puig de sa Font (Son Servera), IES Pau Casesnoves (Inca) i IES Sineu.

Els projectes ERASMUS+ KA229 es marquen com objectius transformadors tot el que fa referència a les competències de l’alumnat, als valors europeus de democràcia i inclusió social i a la millora docent. Per això, el treball a classe està coordinat amb els centres socis del projecte KA229, la llengua de comunicació és l’anglès i els alumnes tenen l’opció de fer viatges d’intercanvi amb altres alumnes dels països socis.

Són més de 7.000 centres educatius europeus que participen en el programa KA229, a Espanya han estat seleccionats 531 centres, dels quals 17 són de les Illes Balears, i un d’ells és l’IES Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: