La parròquia restaura el quadre de Ramon Llull de l’església

Aquesta setmana s’han iniciat les tasques per a recuperar una pintura anònima de mitjan segle XVIII que representa dues escenes de la il•luminació de Ramon Llull. La restauració, a càrrec de l’equip tècnic conformat per Margalida Massanet, Caterina Fiol i Neus Peinado, ha estat subvencionada pel Consell de Mallorca i té un cost d’11.400 euros.

La pintura presentava un estat deficient de conservació, amb tela i bastiment malmesos, i la proposta de l’equip de restauradores permetrà netejar-la, reintegrar parts malmeses i fixar-la al suport per a garantir-ne la conservació. La tela lul·liana a final de mes tornarà a lluir en el seu emplaçament.

El rector Llamedo es mostra satisfet de poder continuar recuperant el patrimoni religiós i, en aquest cas, en destaca que a partir de finals de mes en podrem fer una lectura més clara i gaudir del seu aspecte original.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: