Gran diada de Ral·li a Sineu

El I Ral·li Conservas Rosselló Vila de Sineu va ser un èxit de participació i de públic que va gaudir del renou de motors de cotxe ben revolucionats i de l’olor de goma cremada. Més de dotze hores d’ambient de Ral·li al voltant de l’Estació i de la plaça des Fossar.

Un centenar de cotxes participaren, ahir, en aquest Ral·li organitzat per uns joves del poble, amb el Comitè Organitzador format per José Antonio Ramos Jurado de President, Magí Amorós Prats de Secretari, Joan Miquel Torres de Tresorer i Biel Gacias de Vocal. Un Ral·li que vol tenir continuitat l’any que ve.

Tres foren els cotxes de sineuers que hi participaren. Dos d’ells, no entraven en competició: el dels germans “Xecmeks” i el de “Ginjol i Marió”. Biel Gacias i Joan Miquel Torres són els competidors oficials en el campionat de Ral·lis 2018. Malauradament, el Citroen Saxo VTS va rompre el motor i només va poder recórrer el primer tram del matí.

Els guanyadors del Ral·li foren Tomeu Mayol de pilot i Caterina Bermúdez de copilot, amb un Renault Clio Esport (nº 12).

Aquí teniu una galeria de fotos de l’event:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: