Díngola, l’OCB Sineu i Periscopi Estudi, et regalam aquesta bossa per Nadal! :)

Xisco Mulet (a l’esquerra), Antònia Bergas (en el centre), i Pere ‘Boiret’ (a la dreta). Els dos homes són els gestors de Periscopi Estudi, i ella és la maquetadora del darrer número de Díngola i d’aquest proper que sortirà en dues setmanes. [foto: Facebook]

Joan Vanrell, Pep Mestre, Joan Munar, Antònia, Toni Janer, Xesca Fernàndez, Malén Alomar, Joan Josep Bonnín, Miquel Gelabert, Jorgina Fusté, Miquel Puiggròs i Marta Bergas (d’esquerra a dreta i d’alt a baix). Hi falten Lola Palma, Julia Ramis, Patri Martín, Neus Ribot, Victòria Riutort i Macià Puiggròs. [Foto: arxiu Díngola]

 

L’OCB Sineu, la revista Díngola, i aquest digital dingola.net, juntament amb Estudi Periscopi –on imprimim la revista i demés material gràfic–  volem premiar la vostra fidelitat i confiança. Per això, amb motiu dels 10 anys d’OCB que hem celebrat enguany, i amb les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, que s’acosten, us volem regalar aquesta bossa commemorativa d’aquest desè aniversari. És una bossa de tela, color cru, unisex, que tant podreu emprar per anar a la universitat, a la feina, a fer un cafetet, o a fer mercat.

Periscopi és una empresa sineuera fundada per Xisco Mulet i Pere Joan Florit l’any 2013, que es dedica a disseny gràfic, impressió, enquadernació, composició, estereotípia, galvanoplàstia, galvanotípia, imatge corporativa i logos, tipografia d’empresa, marxandatge, publicitat, etc. L’OCB ha confiat en Periscopi des dels inicis. Díngola es va imprimir inicialment en una altra impremta, de la qual estàvem contents, però quan s’establí una impremta en el municipi vàrem voler prioritzar el ‘producte local’ i el ‘producte de proximitat’, òbviament, i per això ens vàrem decantar per Periscopi, els quals han complert també les nostres expectatives.

La bossa es repartirà a socis locals de l’OCB i a subscriptors de Díngola. Teniu en compte que podreu renovar la subscripció en qualsevol moment durant les properes setmanes, però que us és més senzill acostar-vos –com cada any– a la paradeta que muntem a la Fira de Sant Tomàs, diumenge matí. Allà, a la nostra paradeta, podreu renovar la subscripció, obtenir la bossa de regal, i comprar la nova Díngola o qualsevol altra número anterior que us falti.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: