Avui les xarxes socials han viralitzat encara més l’arbre de Nadal

Imatge del famós arbre el dia del ‘Contrallum’ (esquerra), despús-ahir (centre), i avui (dreta). [fotos: arxiu Díngola]

L’arbre de Nadal de sa Plaça ha estat en boca de tots durant el dia d’avui. Tot i que els dies passats ja hi havia una certa polèmica, avui ha acabat d’esclatar. Un minivídeo d’un sineuer -imitant a Agustín ‘El Casta’– s’ha viralitzat, i redactors de Díngola l’han rebut d’usuaris de grups de whatsapp de Binissalem, Felanitx, Palma… Per altra banda, ja circulen també gloses sobre l’arbre. L’arbre ha estat, sens dubte, la notícia del dia.

Aquesta notícia anterior (fes clic aquí) ha rebut mil cinc centes visites en unes hores.

Política de Díngola

Díngola NO té perquè sospesar ni valorar cap opinió. Els perfils de les xarxes socials de Díngola no són lloc per a les crítiques a l’arbre, o les alabances al mateix. Qualsevol opinió, crítica o queixa rebuda -si no compromet els principis basics deontològics del periodisme- és publicada o tenguda en compte per a articles, etc. Ara, Díngola és grandeta, amb bastants redactors que, o són periodistes professionals, o ho han estat, o han col·laborat en mitjans de comunicació diversos, i no consentirem que ningú -ningú! ni d’un costat ni de l’altre-, ens digui com hem d’informar. Tot i això, qualsevol comentari, opinió, informació, etc. és ben rebuda, òbviament, i utilitzada per informar als lectors. Per favor, opinau, i feu-nos saber. Gràcies.

Dit això, Díngola prendrà les mesures necessaries per evitar qualsevol distorsió dels postulats explicats abans.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: