La fibra arriba a Sineu

Els usuaris interessats en disposar de fibra òptica als seus habitatges i negocis ja poden començar a sol·licitar l’alta del servei a l’empresa subministradora, Ib-red. El passat dilluns 5 de novembre, l’empresa de telecomunicacions començà a desplegar el cablejat per algunes zones de Sineu; i és que la implementació s’ha previst en dues fases.

La primera fase ja està executada i les darreres setmanes de desembre es troba en període de proves. La segona fase del projecte de moment queda paralitzada fins que el departament de Patrimoni del Consell de Mallorca l’autoritzi, per mor que part del casc urbà de Sineu està declarat zona BIC.

D’aquesta manera: en aquesta primera fase s’ha desplegat la fibra per les zones 4, 5, 6 i 7 del plànol (zones no catalogades com a BIC). Com dèiem, per les zones 1, 2 i 3 s’haurà d’esperar el vistiplau de Patrimoni.

facebook_1545073261343 (1)

Ara mateix i amb la fibra desplegada en aquesta primera fase d’execució del projecte es podran beneficiar del servei aproximadament uns 1000 habitatges; suposa donar cobertura a un 35% del poble.

Wifi gratuït en espais i equipaments públics

El consistori ha signat un conveni amb l’empresa proveïdora del servei, Ib-Red per tal de facilitar l’accés a la xarxa wifi de manera pública i gratuïta a Sa Plaça, Es Fossar, Sa quintana i al poliesportiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: