El director de la banda de Son Rapinya aconsegueix que els sineuers ballin a ritme d’Alaska

Públic dret, mambelletes, ritme i paperí anit passada dins l’Església de Sineu. Sota la batuta del director de la banda de música de Son Rapinya, el cor parroquial i els músics interpretaren cançons populars nadalenques en varis idiomes. Aquesta part del repertori trobà el clímax amb l’Allelluyah de Leonard Cohen i l’animació seguí després amb temes del Dúo Dinámico, Alaska i Raphael. 38979734-3E9C-4296-9718-A1D8801DB0E5Aquí va ser quan el públic, animat pel director- un excel.lent mestre de cerimònies-, aconseguí “descongelar” els assistens i q es posassin a ballar al ritme dels acords. ECB907DB-5D22-4901-AE68-2AA21736DEFA

Infants de Sineu llegien passatges abans de cada cançó, però sense cap dubte l’anècdota de la vetllada va ser protagonitzada per na Joana Maria del Sabina, que va ser convidada a a dirigir l’orquestra durant una de les interpretacions. Joana Maria, que està embarassada, en acabar tengué basques degut a la improvisació del moment però alhora va dir que li ho recordaria sempre a la nina que du dins la panxa i que ha de néixer d’aquí a no gaire.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: