[FOTOGALERIA] 180 ciclistes homenatgen en Miquel Jeroni, en Biel Bovet i en Xisco Rota

Cent vuitanta ciclistes participaren ahir de matí en el circuit de resistència per a bicicletes de tot terreny (BTT) que preparà l’Agrupació Ciclista Sineu, el club BTT Sineu i l’Ajuntament, sota el lema “Memorial Biel Llull i Miquel Jeroni Gelabert”. Els participants, es congregaren a la Voltadora Francesc Alomar Florit, en el poliesportiu de Sineu, des d’on arrancava el circuit que transcorria durant 8390 metres pel camí vell de Costitx, Son Magí, So n’Oliver, Serritxoleta i Serritxola. L’èxit de la diada ciclista va ser tal que es cobriren aviat totes les places disponibles a la prova de resistència de dues hores. La diada ciclista començà però amb un circuit en què participaren molts de nins acompanyats de pares i, sobretot, afeccionats sineuers al ciclisme; acabat aquest primer circuit, es dugué a terme la inauguració del pas soterrat de la voltadora. L’homenatge als recentment desapareguts afeccionats al ciclisme Biel Llull Bovet i Miquel Jeroni Gelabert, a més del ciclista local que més palmarès ha assolit, Francesc Alomar Rota, mort en accident l’any 1955, va voler mostrar de bellnou l’afecte dels ciclistes sineuers i de fora poble als familiars d’aquests joves corredors, amb qui inclús han compartit moltes estones sobre les dues rodes de la màquina, per carreteres i camins del nostre entorn.

Assistiren a la diada el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, el president de la Federació Balear de Ciclisme, Fernando Gilet, i la directora insular d’Esports, Margalida Portells. Hi foren presents en nom de l’Ajuntament els regidors Carles Ramis i Magdalena Genovart, i el batle Miquel Gelabert, acompanyats pels presidents de BTT Sineu, Coco Aguayo, i el de l’AC Sineu, Marc Pons. L’expresident de l’AC Sineu, el ferrer jubilat Joan Riutort, va exposar a la voltadora la seva bicicleta gegant de ferro, obra que combina les seves dues grans passions, el ciclisme i l’escultura en ferro.

El bon ambient entre participants durant tot el matí, estimulat a més per un molt bon dia assolellat, va acabar d’arrodonir una diada ciclista d’un poble que es pot declarar dels més apassionats per aquest esport. Us n’oferim un tast fotogràfic amb la fotogaleria, pitjau damunt cada foto per a engrandir-la:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: