Bona temporada de l’equip mini de bàsquet

L’equip mini del Bàsquet Sineu ha acabat la primera fase d’aquesta temporada en el segon lloc del seu grup de Preferent. Només han perdut contra l’equip de Sa Pobla, mentre que contra el Sant Francesc Llops d’Inca han jugat dos partits molt disputats que s’han decantat a favor de l’equip sineuer (74-72 fa una setmana al pavelló de l’Institut).

Tots els jugadors de l’equip mini, excepte un, són de primer any. Ara l’equip, entrenat per Ricardo, disputarà una segona fase més exigent ja que jugarà amb equips d’altres grups de Preferent que també han quedat en els primers llocs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: