Presentació dels Plans d’Obres i Serveis del Consell

Avui s’han signat els convenis de col·laboració entre el Consell de Mallorca i els Ajuntaments en relació a les subvencions concedides, en el marc de la convocatòria 2018-2019, per dur a terme actuacions d’inversió de competència municipal (obres, vehicles i immobles). Concretament, en el cas de l’Ajuntament de Sineu, el Consell de Mallorca ha concedit 194.999,97 euros per a dur a terme tres projectes:

  • Urbanització de la zona de l’Alou.
  • Adaptació de la voravia del carrer de Llevant a la normativa d’accessibilitat.
  • Adaptacio de la voravia dels carrers de Bernardí Font i Quetgles, i de Santa Margalida a la normativa d’accessibilitat.

L’acte de presentació i la signatura s’han celebrats a Sineu, a l’edifici  municipal la Quintana, amb presència de regidors o batles de tots els municipis de l’illa, del president del Consell, Miquel Ensenyat, acompanyat pel conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i pel director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera. En total, el Consell destina 10 milions d’euros als municipis de Mallorca, enguany, dedicats en especial a millorar i complimentar les condicions d’accessibilitat universal dels equipaments i edificis públics.

Imatge dels batles, representants dels municipis i del Consell de Mallorca, després de la signatura a la Quintana. [Foto: Consell de Mallorca]

Imatge dels batles, representants dels municipis i del Consell de Mallorca, després de la signatura a la Quintana. [Foto: Consell de Mallorca]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: