La campanya electoral ja tastaneja

Aquests darrers dies, comptant des de divendres passat, no han duit grans actes de presentació ni fets molt mediàtics emperò sí, en resum, podem dir que enfilam cap a la campanya de les votacions locals amb els seus prolegòmens.

Gent per Sineu

Divendres passat, se celebrà una assemblea de Gent per Sineu, partit que encapçala el pacte de govern municipal amb cinc regidors. Hi havia rumors, qualcun validat amb la confirmació dels mateixos protagonistes, que la capçalera de la llista de GxS a les passades eleccions quedaria trastocada de dalt a baix. No se sabia, ben bé fins el mateix divendres qui aniria darrere en Confit, de qui tot indicava que voldria revalidar la seva elecció a batle. D’aquella assemblea ha transcendit que, si bé Joana Maria Mestre Fornereta i Carles Ramis Alandete no estaran aquest pic entre els llocs de sortida de la llista, sí que hi estaran Pep Lluís Tugores i Magdalena Genovart Remirada.

Partit Popular

Els de Tomeu Mulet han publicat el seu full bilingüe (català-espanyol) titulat Feim Sineu altra vegada, amb natural contingut de precampanya. Encapçalat per la promesa de la rebaixa de l’IBI, si poden formar govern, la revisteta de quatre pàgines gira en torn a la figura del cap de llista, amb l’anunci de la seva candidatura i una entrevista. Sebastià Barceló, secretari del PP a Sineu, s’hi estrena amb una columna d’opinió i, per acabar, la secció “¿Sabías que?” on no només es reparteix estopa a la coalició Gent per Sineu-El Pi, sinó també al candidat de Ciudadanos, Pere Joan Jaume, qui fou el segon batle sota les sigles del PP que, per altra part, surt a la foto que encapçala l’entrevista de Mulet, que il·lustra un acte d’homenatge de final d’any passat als exregidors i exbatles populars. Es coneix que la filial sineuera del Partido Popular sap bé que, com ja va passar a les passades eleccions, una dreta dividida és el pitjor enemic que els pot fer allunyar-se de la batlia; pot ser bé senyal que la campanya no només se centrarà a batre l’equip de govern, sinó també a rescabalar vot que se n’anà darrere Sineu s’ho Mereix.

El Pi

Continuen a ser la gran incògnita de les properes eleccions locals. Si bé en la majoria de fòrums es dona per entès que Pep Oliver Pavarotti no encapçalarà la propera llista municipal, no se sap a hores d’ara que hagi fructificat cap candidatura alternativa al controvertit personatge que ha obtingut representació en els diferents Consistoris des que fou proposat pels de Maria Antònia Munar com a líder d’Unió Mallorquina a final dels anys 90. Tant s’especula que no hi ha qui es vulgui posar al capdavant com que, com sempre, hi haurà llista baldament sigui just a les acaballes del temps de legal compliment per a presentar-se davant la Junta Electoral. De tot això i més, n’informarà Díngola i dingola.net.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: