Sa Mola torna

E0668B3D-4D3E-4A55-BF30-2BE42872C01A.jpegNo serà un pub, ni un gimnàs, ni un Zara, ni una apotecaria… Sa Mola torna, sí, però amb un concepte revisat que pentura no coincideix del tot amb les especulacions que havíeu fet. Sa Mola serà, no un bar, sinó “un lloc cuidat on pendre un molt bon cafè”, explica Esperança Munar, promotora de Sa Mola 13. Juntament amb Jan Erick Schwarzer (propietari de l’hotel per a biciclistes MA-13), obrirà aquest nou espai el proper dimecres de Pasqua, dia 17 d’abril: “oferirem cafè d’especialitat, de països com Colòmbia o Etiòpia, entre d’altres”, diu Esperança. 8C870671-E9AA-429B-9A26-A8737D726F6C.jpegEl local no està pensat per a ciclistes, aclareix, sinó per a un públic general, però que sàpiga “apreciar l’origen i la manera de produir allò que oferirem a la carta, com sucs naturals i torrades”, afegeix Munar.

Amb aquesta reobertura es reforça la zona comercial de l’entrada a Sineu per la carretera de Santa Margalida, on ja hi ha una botiga de bicicletes, l’Agromart, un comerç d’accessoris per a mascotes, un bar-cafeteria, i el restaurant de pa amb olis, sa Pamboleria. Feia més d’un any que  el local de sa Mola no tenia activitat. Després que l’ocupàs el pintor català Emili Parejo, ningú no l’havia llogat, tot i que ha tengut uns quants pretendents.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: