Més d’un miler de persones dinaran paella demà enmig de la Plaça del Fossar

Moltes son les famílies i grups d’amics que demà dinaran paella enmig de la Plaça des Fossar (fotos: arxiu Díngola, 2016 i 2017).

Com cada any per els voltants de Sant Marc, el dia clau serà la gran paellada popular, que es celebra demà –coincidint amb la jornada electoral– en la plaça des Fossar. Unes 1200 persones menjaran paella demà a la plaça des Fossar. Segons fonts de l’Ajuntament 764 persones s’han apuntat per reservar lloc (taules, cadires), de les quals 83 corresponen a la paella ‘de l’Ajuntament’. Ja fora del recinte tancat, molts bars i restaurants ofereixen també paella com a menú –així per exemple, només a l’Écafè, prop d’un centenar de persones dinaran paella a la fresca devora l’abeurador o dins el local, que després organitza una festa de tardeo–. Alguns bars de la zona alta del poble també faran paelles i, òbviament, altres locals molt coneguts d’altres barriades també faran paelles per endur-se’n –com ara el Molí den Pau, etc.–. La festa del recinte tancat estarà amenitzada pel grup Yesterday. Abans del dinar s’ha organitzat una vermutada amb el grup Wacky Tobacco i, com els darrers anys, hi haurà una exhibició de gimnàstica rítmica després del dinar.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: