Gran partit del CE Sineu, tot i perdre l’eliminatòria de promoció

Ahir, al camp del Collerense, el CE Sineu es va merèixer passar l’eliminatòria de promoció a Tercera ja que, sobretot a la segona part, va dominar el partit i va tenir ocasions per guanyar i seguir lluitant per a la promoció.

Dos gols de penal als inicis del partit, un per a cada equip, ja feren preveure que el partit seria disputat. A la segona part, el CE Sineu va pressionar al Collerense i va tenir ocasions clares de gol. Però en un dels pocs atacs, el Collerense va aconseguir el 2 a 1. El CE Sineu va seguir dominant i pressionant i en el temps de descompte va aconseguir el definitiu 2-2. El resultat al camp de Son Matgí de 0-1 ha estat decisiu perquè el Collerense hagi passat l’eliminatòria.

Un centenar d’aficionats varen fer costat el CE Sineu al camp de Ca Na Paulina del Coll den Rebassa. Els jugadors i la directiva varen agrair el suport de l’afició sineuera. També l’equip del Collerense i els seus seguidors varen agrair l’esportivitat de l’afició del CE Sineu. Ahir, els jugadors i l’afició del CE Sineu varen contribuir, amb la seva actitud, a escriure un dels dies de prestigi de la història del CE Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: