El nostre col·laborador Antoni Janer rep el Premi Miquel Duran i Saurina d’enguany

Ahir diumenge l’OCB d’Inca lliurà els seus premis anuals.

El col·laborador de DíNGOLA, Antoni Janer Torrens, ha estat distingit aquest cap de setmana amb el Premi Miquel Duran i Saurina de l’Obra Cultural Balear d’Inca. Fa 22 anys que la delegació inquera de l’entitat mallorquina amb més socis -i que a Sineu edita DíNGOLA- lliura els seus Premis de Maig.

L’any passat ja foren distingides per l’OCB d’Inca dues persones que tenen relació amb Sineu, com podeu repassar en aquest article (fes clic): Cati Ginard (parella del nostre fotograf Macià Puiggròs) i Josep Valtònyc.

Antoni Janer és llicenciat en filologia clàssica a la Universitat de Barcelona i en periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Actualment exerceix de professor de llatí i grec a l’IES Pau Casesnoves d’Inca. El Premi Miquel Duran i Saurina és destinat a persones o entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a la normalització lingüística dins el món de la comunicació.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: