Tomeu Mulet serà batle els 4 anys i a partir de l’any que ve Pere Joan Jaume tendrà una dedicació parcial

El Partit Popular (PP) de Sineu i Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C’s) han signat avui horabaixa, 12 de juny, l’Acord d’Estabilitat Política i de Govern per al poble de Sineu, el pacte de govern per als pròxims quatre anys, i que fa Tomeu Mulet batle durant tota la legislatura.

El pacte inclou 16 mesures programàtiques bàsiques a desenvolupar durant la legislatura, entre les que, segons nota de premsa, destaquen “la resolució del conflicte laboral que hi ha entre la Junta de Govern i la Policia Local, la revisió de la Relació de Llocs de Treball, la millora de la potabilitat de l’aigua, un pla de xoc de neteja, una reforma circulatòria ordenada, l’augment dels aparcaments i la millora del poliesportiu de Son Matgí i del cementiri“.

L’acord també inclou la constitució d’una Junta de Govern en coalició, en la que Pere Joan Jaume, cap de llista de C’s, assumirà una Tinent de Batlia i les àrees d’Urbanisme i Infraestructures. Així mateix, des de l’aprovació del pressupost de 2020 l’Ajuntament comptarà amb una dedicació parcial assignada al regidor de Ciutadans (que assumirà una Tinent de Batlia i les àrees d’Urbanisme i Infraestructures). Segons ha manifestat Mulet a Díngola fa una estona “és probable que aquesta dedicació tanmateix perduri més legislatures, perquè s’ha vist que és necessària“.

El proper batle ha manifestat a Díngola que té més o menys clares les demés àrees de govern, però que per ara no es poden fer públiques perquè s’han de consensuar amb la resta d’equip. Possiblement però, esports serà assumit pel mateix batle.

Aquest dissabte es constitueixen tots els Ajuntaments. A Sineu el canvi de propietari de la vara de batle serà a les 12h a la sala de batles del claustre.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: