Cinc sineueres participen en el càsting de ‘Got Talent’ a Barcelona

Cinc nenes de Sineu han participat en el càsting de Got Talent, el programa de Telecinco que cerca talents. Neus Vanrell Matas, Margalida Font Crespí, Càudia Rodríguez Aguilà, Mercè Aguilà Romero i Judit Aguilà Romero varen participar de les proves aquest passat 28 de juny a Barcelona, on es desplaçaren acompanyades d’alguns familiars i de la monitora.

Ara hauran d’esperar tres setmanes per conèixer el veredicte del jurat. Segons la monitora, “han sortit molt contentes, i només haver viscut l’experiència ja ha estat tot un regal“.

Got Talent España és un programa de televisió produït per Grundy (2008) i Fremantle (2016-actualitat), emès inicialmente per Cuatro i, des del 2016, per Telecinco. Els concursants han de mostrar les seves habilitats de talent davant el jurat i un teatre ple de públic.

El grup d’alumnes que participaren en l’exhibició del passat 15 de juny.

Ja el passat dissabte 15 de juny les nines i nins de l’extraescolar de Hip-Hop realitzaren l’exhibició anual. Neus Ribot, flamant Muca per aquests dos anys, també redactora a Díngola i membre del grup que du l’organització de l’OCB Sineu, és la professora d’aquesta activitat extraescolar. Tres grups (amb aprenents de 3 fins a 15 anys), havien anat agafant pràctica durant tot el curs i preparant l’actuació per el dia més esperat, fa dos dissabtes. Ja fa 10 anys que l’extraescolar es duu a terme, cada any amb més èxit, segons els organitzadors. Enguany l’actuació es va dur a terme al saló d’actes de l’IES Sineu.

Les cinc participants en el concurs estan molt satisfetes. I és que, segons Neus Ribot, “la dansa és el llenguatge ocult de l’ànima”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: