[Fotogaleria] La Muchal Foundation obre la venda de camisetes amb la clàssica festa de rock i cerveses. On es podran comprar ara les camisetes?

Ahir horabaixa es varen començar a vendre camisetes “commemoratives de la XVI Mucada” a l’esplanada del mercat dels animals. Les camisetes, impreses amb la imatge guanyadora del concurs celebrat per la Fira, obra de Victòria Cifre, i els tassons reutilitzables amb el disseny de Miquel Àngel Villalonga, ja comencen a escampar la febre rosa entre els devots de la Mucada. Ja és habitual que, amb Eleccions Muquicipals o sense, l’inici de les vendes se celebri amb una mica de bauxa amb concert de qualque grup de rock i, per a refrescar el públic, se servesquin cerveses i llimonada. Ahir, prop de dues-centes persones varen visitar la paradeta de la Muchal Foundation i pogueren gaudir de l’actuació dels grups “Descalaixats”, grup nascut a l’IES Sineu, i dels manacorins “De Potada”, que feren versions de pop i rock tant actual com de clàssics imprescindibles en qualsevol revetla.

Punts de venda de camisetes a partir de dijous, 18 de juliol

A partir de dijous les camisetes seran a diferents punts de venda que col·laboraran amb la comissió organitzadora de la Mucada, a fi que tothom qui vulgui pugui tenir la seva; aquests punts de venda seran l’estanc del vial (camisetes infantils i adults), la Ferreteria Sineu (camisetes d’adults), El Ropero (camisetes d’adults) i al basar xinès (només talles M i L d’home). A partir del mes d’agost també n’hi haurà a l’estanc del mercat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: