Gala solidària “Ubuntu Gambian Trees”

Dissabte dia 27 de juliol, a partir de les 18 h, se celebrarà a l’espai sociocultural de la Quintana, antiga escola graduada, una “gala solidària” per recaptar fons per a la creació d’un hort i sistema de reg comunitaris al poble de Bulock, Gàmbia.

L’acte, amb el lema “Ubuntu Gambian Trees“, començarà a les 18 h amb la Batucada Retokats de Sineu, a les 19.30 h actuarà el grup de percussió La Perifèria, a les 21 h actuarà la banda Blue Galú i finalment el mestre Seydou Sissokho oferirà un concert de percussió a les 22 h. Durant la gala hi haurà desfilada de moda d’estil africà amb dissenys de Claire Intrieri, mercadet de roba de la botiga El Ropero de Sineu, i se servirà menjar i beure a preus populars. Amb el preu de l’entrada, un donatiu de cinc euros que es destinarà al projecte de l’hort de Bulock, es podrà participar a una rifa.

Arbres gambians brostats amb filosofia Ubuntu

Ubuntu –conegut també com un dels sistemes operatius més populars de programari lliure- és una paraula usada en llengües bantu nguni, a l’Àfrica meridional, que fa referència a la solidaritat humana, ve a dir “jo sóc el que sóc per allò que som tots”. Ubuntu és utilitzat per a designar una filosofia humanista, donada a conèixer especialment per Desmond Tutu i popularitzada, sobretot, durant el govern de Nelson Mandela, que promou la solidaritat, l’empatia i el creixement personal gràcies a la força de la comunitat. Ubuntu Gambian Trees (Arbres Gambians Ubuntu) és el nom que prendrà l’associació amb la qual Diana Alonso i Anina Suárez volen dur a terme aquest projecte de cultiu comunitari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: