CICLOP posa el focus al Quebec.

CICLOP celebra enguany la seva quarta edició els dies 13, 14 i 15 de setembre. La mostra
centra part de la seva proposta cultural en companyies internacionals, concretament aquest 2019 ens en visiten tres des del Quebec, Canadà. A hores d’ara la programació ja està més que tancada i la graella compta amb un total de catorze propostes escèniques diferents que conjuguen dansa, circ i teatre visual.

CICLOP 2019

El promotor de CICLOP, Biel Jordà, manifesta que hi ha interès per part de l’Ajuntament de Sineu que continuï endavant el festival i agraeix la col·laboració dels sineuers i sineueres que un any més han obert les portes de casa seva per acollir els artistes que aquests dies en motiu de la mostra es traslladen a la localitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: