El ‘V Xerefusió’ combinarà sons medievals i clàssics amb el rock dur, i les xeremies amb la guitarra elèctrica i el baix

(Les fotos corresponen a assaigs realitzats aquestes darreres setmanes)

Despres de quatre xerefusions de tematica celta, bandes sonores, del folk al rock, i verbena, Xerefusió V serà de temàtica medieval.

Aquest diumenge, diferentes peces d’origen medieval es mesclaran amb diferents ritmes i estils més moderns, que van des del so més purament tradicional fins al més dur heavy metal.

Xerefusió és l’espectacle que duen organitzant els Xeremiers de Sineu des de fa 5 anys. A part dels 18 xeremiers i flabiolers que pujaran damunt l’escenari, un bon grapat de musics provinents de diversos grups de diferents estils col.laboraran en el concert. Aquests col.laboradors són d’estils que van des de la música clàssica fins al més punyent rock dur. S’hi veuran i escoltaran instruments tals com la bateria, els timbals, el baix, la guitarra elèctrica, la guitarra acústica, la flauta travessera, les trompes, etc.

Els Dimonis de sa Cova del Fossar col.laboraran en la posada en escena, per fer un espectacle mes viu, de llum i so. El vestuari és dissenyat per a l’ocasió per Xesca Fernàndez.

Segons Pep Mestre, un dels principals actius del Xerefusió (i també de l’OCB/Díngola) serà “un concert en el que, com sempre, hi haura més d’una sorpresa”.

Col.laboren en el Xerefusió l’Ajuntament, l’OCB Sineu, la revista Díngola, i el fotògraf Macià Puiggròs Massay.

Bona feina, xeremiers!

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: