[CRIDA L’ATENCIÓ] Només dones en el minut de silenci per la dona assassinada ahir a Ses Salines

 

Quasi només dones. Només un home, l’agent de la Policia Local Biel Crespí, era a la concentració. Evidentment deu ser casualitat (faltaria més, que no ho fos!, que l’absència masculina fos feta a posta!). Però no deixa de cridar l’atenció. Perquè precisament, en un acte convocat contra la violència masclista, només hi havia un home.

El personal de l’Ajuntament de Sineu ha guardat un minut de silenci per l’assassinat d’aquest diumenge d’una dona en mans de la seva parella a la Colònia de Sant Jordi (Ses Salines). Recordem que també ahir els Mossos d’Esquadra van detenir un home acusat d’haver deixat morir (agonitzant per una pallissa que li havia donat, i per un atac d’hipoglucèmia) a la seva parella a Viladecans (Barcelona), fa uns mesos.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: