La Conselleria diu que l’ATE no és necessari en el cas del CEIP Rodamilans

Dimecres passat, segons fonts de la Conselleria d’Educació, un equip del servei d’atenció a la diversitat va venir al CEIP Rodamilans i es reuní amb representants del centre i l’inspector. D’acord en aquestes mateixes fonts, “no hi ha necessitat d’ATE (auxiliar tècnic educatiu)” a l’escola de Sineu i, en tot cas, es varen donar pautes d’atenció ajustades a les necessitats de l’alumnat.

Hem de recordar que aquesta figura és la que desenvolupa tasques educatives i assistencials en el cas d’infants amb necessitats educatives especials. Segons les famílies del centre, que recolliren signatures per reclamar que no es denegàs aquest professional al centre sineuer,  al manco 4 infants haurien de mester ATE.

No obstant això, Educació no comparteix la demanda després d’haver valorat altra vegada els casos individualment, al.leguen. Afegeixen que s’ha de tendir a fomentar l’autonomia d’aquests alumnes i que tot el centre, mestres i infants, de manera col.lectiva, han d’estar involucrats en assolir aquesta fita. Tots, sosté educació, han de cooperar amb els alumnes amb necessitats especials.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: