Torna el cinema documental a la biblioteca

Després de l’èxit del primer cicle de Cinema Lliure a la Biblioteca a Mallorca, Menorca i Eivissa, celebrat del 27 de febrer al 9 d’abril, torna un segon cicle del 30 de setembre al 22 de novembre. En aquesta edició 2019 s’ha apostat per unir les biblioteques de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, formada per les Illes Balears, Catalunya i Occitània.

Es tracta de documentals que emeten gratuïtament les biblioteques que participen en el cicle. Es procura que l’equip artístic del film, els directors i/o els productors assisteixen a la projecció, que sempre és a l’horabaixa, entre 19 hores i les 20 hores.

A Sineu les projeccions seran l’11, el 18 i el 25 d’octubre.

La iniciativa compta amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània; l’Institut Ramon Llull; l’Institut d’Estudis Baleàrics; la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears; el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Menorca; l’Ajuntament de Palma; la Mallorca Film Commission; la Fundació Mallorca Turisme; Nord Sud Films; La Kaseta i La Perifèrica.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: