Demà hi pot haver supressió d’alguns serveis de tren, per la vaga mediambiental

Amb motiu de la Vaga Mundial pel Clima, demà dia 27 es suprimeixen alguns trens entre les 11 i les 14h. Així ho informa el Consorci de Transports de Mallorca (CTM). En aquests moments la web de CTM/TIB informa que la línia 1 de metro (el de la universitat) tendrà una freqüència de 40 minuts. La línia 2 (tren ràpid Palma-Marratxí), així com els trens de rodalies a Manacor i sa Pobla, funcionaran com és habitual, si ens hem d’atendre a aquesta info. Tanmateix, això no acaba de ser clar, i hi ha informacions que sostenen que els serveis també afectaran al tren. Recomanam ampliar info si demà heu d’usar tren o metro (fes clic aquí).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: