Demà es presenta el col·lectiu Dones d’Arrel

Des de fa mesos, i com ha informat DíNGOLA puntualment, un grup de dones sineueres ha estat donant forma a la nova associació Dones d’Arrel, que demà dia 11 donaran a conèixer en una assemblea, oberta a tothom, en la qual exposaran els seus objectius i els projectes de futur.

Segons fonts de la nova associació, la seva tasca se centrarà fonamentalment en la promoció d’activitats dirigides a la sensibilització, conscienciació i prevenció de la discriminació per raó de diversitat de gèneres així com la violència de gènere, bàsicament a Sineu. En aquest sentit és rellevant la seva exigència del compliment de la Llei d’igualtat de dones i homes així com la seva voluntat de participació en la Taula de Prevenció de la Violència de Gènere, creada a Sineu durant l’anterior govern municipal de Gent per Sineu (GxS).

Per altra banda, mostren especial interès per a la detecció de les necessitats actuals de les dones del poble, fonamentalment entre la joventut, per la qual cosa encaminaran les seves activitats a l’acollida, orientació i acompanyament de les dones cap als serveis d’inserció i orientació professional, psicosocial i sanitari. Finalment, volen donar a conèixer la tasca desenvolupada per les dones de Sineu al llarg de la història.

L’associació manté relació amb el Moviment Feminista de Mallorca i altres entitats d’iguals característiques i objectius.

Des d’aquest mitja donem la benvinguda a aquest nou grup, que ha d’engrandir un poc més el teixit associatiu del municipi, i contribuir a la construcció d’una societat més justa.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: