Deixam el micròfon obert en una conversa entre tres de les organitzadores de Contrallum

Amb el canvi de govern municipal hi havia un cert temor en certs sectors culturals davant la postura que adoptaria el nou consistori respecte a les festes que s’havien instaurat durant la legislatura passada. Una d’elles era Contrallum, una festa que en només tres anys ha anat guanyant adeptes i reconeixement.

L’actual batle Tomeu Mulet ja va dir durant la campanya electoral que no pensava tocar aquesta festa, que combina la foscor, la llum, el patrimoni històric i el silenci. També va dir que volia que els organitzadors fossin els mateixos que durant la legislatura passada. Així ho va tornar confirmar a DíNGOLA fa uns dies.

Què en pensen de tot plegat els organitzadors? DíNGOLA ha volgut fer un experiment per conèixer més que serà a partir d’ara el Contrallum. Per això ha ajuntat tres de les organitzadores principals de l’esdeveniment, i les ha animat a parlar lliurement sobre la propera edició, que tendrà lloc el 16 de novembre. DíNGOLA va deixar la gravadora encesa, i va anar fent algunes preguntes per dirigir la conversa… El resultat el tendreu a la propera DíNGOLA en paper (que és a punt d’entrar a impremta), juntament amb les declaracions del batle sobre la continuïtat de la festa.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: