Poc ambient electoral

Diumenge, dia 10 de novembre, hi torna haver eleccions generals. Seran les segones eleccions generals celebrades en el 2019, les segones convocades per no haver estat possible formar Govern i les quartes en menys de quatre anys.

A Sineu, l’Ajuntament ha penjat menys plafons electorals en comparació amb els de les eleccions del 28A. La campanya electoral, en comptes de 15 dies, només dura 8 dies. A les cases ja hem rebut els sobres dels grans partits estatals.

És molt probable que l’abstenció sigui una de les notícies d’aquesta contesa electoral. La gent, pareix, està cansada dels polítics actuals que no es saben posar d’acord per a governar l’estat espanyol.

Diumenge hi haurà sorpreses, agradables per a uns i desagradables per a altres. El que és segur és que hi haurà d’haver pactes de govern, o el 2020 hi tornarà haver eleccions. Mentre, a les Illes, pot ser haurem de tornar lamentar no tenir un partit illenc que ens representi de manera pròpia i directa al Congrés dels diputats i diputades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: