IB3 s’interessa pel xerrar de Sineu

La gravació ha tengut lloc a sa Plaça i a la Placeta de Sant Marc.

Aquest matí un equip d’IB3 era a Sineu, gravant algunes peces que han de servir per fer un programa d’etimologia de les paraules que utilitzam a les Illes Balears i mostrar la riquesa de la llengua catalana en els nostres pobles. Òbviament, Sineu no hi podia faltar, en un programa d’aquest caire, i un dels capítols anirà dirigit a la nostra parla.

Fa uns mesos, el periodista Joan Farrés es va posar en contacte amb Miquel Puiggròs, co-coordinador de DíNGOLA, per demanar-li ajuda per trobar alguns ‘sineuers de soca-rel’ que hi poguessin participar. El 15 de febrer gravaren algunes peces, en les que s’entrevistà a Jerònia Ferriol, Joan Josep Bonnín, Aina Galmés, Francisca Caimari, etc. Avui la periodista Margalida Mateu ha dirigit la gravació d’algunes peces més.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: