Seguiu en silenci…

Diversos mitjans informatius mallorquins s’han fet ressò del fet que a Palma i a nombrosos pobles de Mallorca -Artà, Binissalem, Bunyola, Andratx,…- han aparegut barrals i recipients diferents plens de líquid negre, vermell i transparent a llocs significatius: ajuntaments, places, teatres, escoles,.. A les xarxes socials hi ha un munt de fotos amb les tres garrafetes juntes. A Sineu també se n’han trobat davant el lleó de sant Marc, devora l’escultura d’homenatge a les dides i a altres indrets. Se sospita que es tracta d’alguna campanya que intenta atreure l’atenció de la gent però, de moment, ningú l’ha reivindicada ni explicada. Totes duen enganxades l’etiqueta #SeguiuEnSilenci

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: