Centenars de persones omplen el ‘Contrallum’ sineuer tot i el perill de ‘contraaigua’

L’organització del Contrallum està satisfeta de la resposta de la gent, tot i el mal temps. Centenars de persones -moltes de fora poble- han omplert els carrers entre les 19h i les 22h i, ara mateix, els restaurants estan plens. Joana Esteva, de Celler Can Font, ha dit que han hagut de dir ‘complet’ a més d’un centenar de persones.

La pluja només ha espatllat un dels punts, el de sa plaça, que incloïa televisors en marxa (la pluja suposa un evident risc elèctric).

Magdalena Remirada, una de les organitzadores, ha manifestat a DíNGOLA sentir-se satisfeta per l’amplíssima assistència “de molta jove i de totes les edats, però he vist molta gent jove“, i també per la col.laboració dels veïnats “que han encès els llums de casa, i han tancat les persianes, per donar un efecte adequat“. Remirada ha dit que “la pluja ha afectat, però no tant com podia semblar quan ha començat a ploure“.

Contraaigua

L’esdeveniment aplega més adeptes de cada any, i ja és una de les festes reconegudes del novembre mallorquí. El canvi de govern municipal resultant de les passades eleccions preocupava als partidaris de mantenir la festa (vegeu la darrera DíNGOLA en paper), però l’actual equip de govern ha decidit mantenir la festa. L’organització està valorant muntar una associació, “per no dependre de qui governa“, a l’estil de la Muchal Foundation. Ho explicam tot a la recent DíNGOLA en paper.

Ha plogut fins devers les 21h, ja començada la festa. El mal temps amb fred i aigua ha donat pas al fred sense pluja, i la festa s’ha desenvolupat correctament.

Demà publicarem galeria fotogràfica.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: