Molt mal temps a partir d’avui vespre, però el cap de setmana millorarà i tendrem bona fira

La Direcció general d’Emergències i Interior ha decretat l’Índex de Gravetat 1 (IG-1) del pla per fer front a fenòmens meteorològics adversos METEOBAL, davant la previsió de pluges intenses, tempestes, forts vents i fenòmens costaners a totes les Illes a partir d’avui vespre (fes clic aquí). La delegació territorial a les Illes Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia AEMET preveu precipitacions acumulades en un hora de fins a 40 L/m2 i de 80 L/m2 en 12 hores, acompanyades d’una intensa descàrrega elèctrica, ràfegues de vent de fins a 80 km/h i ones d’entre 3 i 4 metres. El Servei d’Emergències 112 demana màxima precaució durant aquests propers dies.

Previsió meteorològica d’aquesta setmana.

No obstant això, tendrem un bon pont, pel que fa al temps. Segons la previsió (fes clic aquí per una previsió actualitzada), aquest divendres (festa de la Constitució) ja farà bo, i aquesta bonança durarà tot el cap de setmana. Així, diumenge (festa de la Inmaculada Concepció), coincidint amb la Fira de Sant Tomàs d’enguany, farà bon temps. També dissabte, que es celebra un mercadet de 2a mà en es Fossar, farà bon temps.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: