Relleu entre sineuers al capdavant de l’IAQSE

El mes de setembre s’ha produït el relleu al capdavant de l’Institut d’Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE) de les Illes Balears, organisme depenent de la conselleria d’Educació. El fins ara Director/Gerent, Pere Moyà Niell, s’ha jubilat i ha agafat el relleu del càrrec el també sineuer Antoni Bauzà Sampol.

Antoni Bauzà és mestre, llicenciat en Ciències de l’Educació i Doctor en Ciències de l’Educació per la Universitat de les Illes Balears. Des de l’any 1997 és professor associat del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB on ha impartit docència en els estudis de Psicopedagogia i actualment en el Grau d’Educació Primària.

L’IAQSE és l’òrgan de coordinació, de consulta i tècnic de la Conselleria d’Educació i Universitat, que actua sota la dependència directa de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, amb l’objectiu de dur a terme tasques d’anàlisi i avaluació externa del sistema educatiu de les Illes Balears. També proporciona informació rellevant sobre el grau de qualitat del sistema educatiu de les Illes Balears.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: