Beneïdes depassades a dia 26

Les tradicionals beneïdes de Sant Antoni de Sineu tendran enguany doble ajornament. Si per una part l’Ajuntament va decidir de depassar-les al diumenge passat Sant Antoni, en vista de la baixa participació dels darrers anys per diferents motius que arribaren a fer decaure la festa (beneïdes que han guanyat molts de visitants els darrers anys, sobretot a Muro; cansament per l’anada de sineuers a les revetles del dissabte de Sant Antoni a Manacor, la Pobla…), ara també s’hi afegeixen les previsions meteorològiques per a demà que asseguren plogudes intenses durant tot lo dia. La previsió d’AEMET indica avís groc, a més, per pluja i vent, a l’interior de Mallorca. Una cosa i l’altra han fet decidir per part de l’Ajuntament que les beneïdes de celebrin diumenge que ve, dia 26, a les 17 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: