Va d’aigua

Les previsions meteorològiques auguraven dies plujosos sense aturall, fins dimecres, i s’ha de dir que han encertat de ple. Ahir es varen acumular a Sineu gairebé 60 mm (60 litres per metre quadrat) per una pluja persistent i a estones intensa, segons dades de l’estació meteorològica de l’AEMET ubicada al poble. Avui, dia de Sant Sebastià, pareix que la cosa va pel mateix camí, així que molts de sineuers que fan feina a Palma i volen aprofitar el dia lliure hauran de programar activitats que es puguin fer a cobro, perquè continuen les previsions de plogudes durant tot el que resta de dia i, almanco, fins demà vespre. Recordam que avui convé que s’extremi la precaució en cas d’haver de menester sortir, sobretot amb vehicles, perquè avui el Pla està en alerta groga per mor de l’aigua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: