Continua el mal temps pel temporal Glòria

Ahir, dia 20 de gener, s’acumularen més de 80 litres per metre quadrat a Sineu, segons dades de l’AEMET, que sumats als gairebé 60 de diumenge provocaren, com vàrem informar-vos, diferents incidències per l’aigua a carreteres com la de Sant Joan (que ja està oberta), com també el camí de Montuïri; a fora vila, sementers, i dins el poble soterranis o aparcaments anegats, etc. Ahir vespre i aquesta matinada, per sort, no ha plogut; això haurà donat una treva a les zones anegades i temps als torrents per a acabar de drenar l’aigua fora problemes. En canvi, el vent ha començat a bufar amb ratxes molt fortes, que han arribat a prop de 50 km/h. Fa una estona ha tornat a començar a ploure, com havien previst els serveis meteorològics.

A l’espera de com evoluciona avui el temporal Glòria sobre la Mediterrània occidental es manté l’avís groc per pluges i per vent en el Pla de Mallorca. Emergències (112) demana precaució a les carreteres, zones costaneres, muntanya i en els voltants dels torrents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: