L’associació Dones d’Arrel comença demà un programa d’actes per aquest febrer i març

L’associació Dones d’Arrel comença demà el programa d’actes en motiu del Dia Internacional de la Dona -el 8 de març-, que inclourà tallers, contes i lectures dramatitzades. Per demà dijous, 6 de febrer, així com el proper dijous 20 i el dijous 5 de març, ha organitzat un taller de literatura. Durant el febrer i març hi haurà fins a sis actes amb perspectiva femenina.

Recordem que -com vàrem informar puntualment a DíNGOLA- el col·lectiu es va formar fa uns mesos, amb l’objectiu de la promoció d’activitats dirigides a la sensibilització, conscienciació i prevenció de la discriminació per raó de diversitat de gèneres així com la violència de gènere, bàsicament a Sineu. Per altra banda, mostren especial interès per a la detecció de les necessitats actuals de les dones del poble, fonamentalment entre la joventut, per la qual cosa una de les funcions de l’associació és encaminar les seves activitats a l’acollida, orientació i acompanyament de les dones cap als serveis d’inserció i orientació professional, psicosocial i sanitari. Finalment, volen donar a conèixer la tasca desenvolupada per les dones de Sineu al llarg de la història.

Podeu accedir al seu perfil de Facebook aquí (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: